Політика конфіденційності

Команда «Чердак» турбується про забезпечення безпеки даних свої клієнтів. Саме тому ми склали цю Політику конфіденційності, щоб ви не турбувалися про те, що відбувається з вашими персональними даними, які ви надали нам при заповненні форм звоторнього зі’язку та підписанні договору.

Надаючи своє персональні дані ви даєте згоду на обробку усіх введених даних з метою належного надання «Чердак» послуг зберігання речей та послуг фулфілменту, як це передбачено Публічною офертою. А також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб’єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних». Цей перелік доступний за посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17.

1. ЗБІР ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ

1.1. При оформленні заявки чи форми зворотньго зв’зку на сайті 4erdak.com.ua ми просимо вас повідомити необхідну особисту інформацію в обсязі, який є необхідним для надання послуг. Ми залишаємо за собою право вимагати надати додаткову особисту інформацію в разі потреби.

1.2. Також на сайті відбувається збір і обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Гугл Аналітика та інших).

1.3. Інформація про відвідання – при доступі на сайт наші сервери автоматично записують певну інформацію. Ці журнали сервера можуть містити таку інформацію, як веб-запит, IP-адресу, тип та мову браузера, дату та час запиту.

1.4. Продаж послуг на партнерських сайтах – деякі послуги, що ми пропонуємо, пов’язані з іншими сайтами. Особиста інформація, яку ви надаєте таким сайтам, може бути передана нам для надання цих послуг. Ми обробляємо інформацію такого роду у відповідності з цією політикою конфіденційності.

1.5. Метою обробки персональних даних є – надання послуг з сайту 4erdak.com.ua і обробка замовлень Покупця.

1.6 З вашими персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.

2. НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЇ

2.1. Ми надаємо доступ до вашої особистої інформації іншим особам лише за таких обмежених обставин: 
2.1.1. У нас є на це ваш дозвіл. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації нам потрібна ваша явна згода.

2.1.2. У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідні для:

2.1.2.1. дотримання законодавства України, у тому числі надання інформації на вимогу фізичних та юридичних осіб, установ, організацій будь-якої форми власності або державних органів, які мають право на отримання такої інформації згідно із законодавством України;

2.1.2.2. розслідування потенційних порушень Публічної оферти, що передбачає надання інформації про вас у відповідь на належно оформлений адвокатський запит з інформацією про порушення;

2.1.2.3. виявлення і запобігання шахрайським діям, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних несправностей;

2.1.2.4. захисту від безпосередньої загрози правам, майну або безпеці компанії «Чкрдак», її користувачів або громадськості, в межах законодавства України.

3. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

3.1. Ми вживаємо всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання і обробки даних та заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування та заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу.

4. ЗМІНА ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

4.1. Ця політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться в політику конфіденційності, будуть публікувати на цій сторінці.

Вам може бути цікаво

Шукаєте де краще зберігати особисті речі в Києві?

Оренда комірки